Vi leverer varene trygt hjem til deg

Frakt og levering
Produktene leveres i henhold til det som er angitt på ordrebekreftelsen. Produktene leveres til deg med Posten/Bring, og vi har som mål å få sendt ut din bestillingen i løpet av påfølgende arbeidsdag bestillingen din er gjort. Leveringstiden videre er avhenging av valg av transportmåte og hvor i landet du bor - det tar normalt sett 2 - 5 dager. Du kan gå inn på POSTEN.NO for å sjekke hvor din forsendelse er ved bruk av sendingsnummeret du mottar på din forsendelsesmelding fra oss. Vi tar risikoen for produktene inntil de er i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gjøre vårt ytterste for å holde deg som kunde oppdatert på dette. Avhengig av produktenes art og forsinkelsens lengde, kan du etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve levering, kreve erstatning eller heve avtalen.

Mottak og undersøkelse av bestilte varer
Ved mottak skal du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Dersom leveransen ikke er i samsvar med ordrebekreftelsen, skal du innen rimelig tid gi oss beskjed om dette.

Uavhentete bestillinger
Dersom man ikke henter en forsendelse, og den blir returnert til oss, kan du som kunde bli ansvarlig for å dekke fraktkostnader og andre utgifter vi har hatt med å sende ut varer.